KONTAKT

  • Charlotte V. Jørgensen
  • 55 36 20 22
  • Jens Frimann
  • 55 36 20 02
  • Lonni Klausen
  • 55 36 20 23
  • Send os en e-mail

Dansk Dobermann Klub, Gruppe 4 Storstrøm

Beskrivelse

Opdateret 11/8-2020

Træningsplads: Kastrup Stadion, Granvej 44, 4760 Vordingborg. Alle er velkommen. Kom og kig og få en snak med os.

Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm er en hundetræningsklub under Dansk Dobermann Klub. Vi træner hovedsageligt IGP hundesport, hvilket indeholder spor- og lydighedstræning, samt forsvarsarbejde. Der er hold for dem, der vil træne Begynder B og Færdselsprøve, samt ZTP (Avlsegenthedprøve). Vi har haft et hvalpehold. Der er også mulighed for Ringtræning, så du kan blive klar til udstilling. Fra 1/9-2020 er er hold, som beskrevet ovenfor og et basis hold for begyndere. Ellers træner vi fælles og hjælper hinanden undervejs.  Der vil også blive tilbudt Rally Lydighed "drop in" for begyndere. Disse "Drop in" bliver slået op i Vores Facebook Gruppe. Derudover har vi løbende events, hvor andre hundeaktiviteter tilbydes. Det er f.eks Hundemassage, Flyball, Mantrailing, Nosework, Dogparkour og Rally Lydighed. Gruppen har afholdt Hundens Dag 2019 og afholder igen i 2020. (Aflyst pga Covid-19)

I 2020 vil gruppen afholde Specialudstilling d. 28.11 i Vordingborg Hallen og Øernes Mesterskab d. 29/11 på Kastrup Stadion. 

Alt træning, kurser og events bliver slået op som begivenhed i vores Facebook gruppe; https://www.facebook.com/groups/305491980213847/?ref=share

Vi træner lørdage enten fra kl. 9 eller 10 og slutter ved 15 tiden. Vi træner også at træne om mandagen mellem 17-21.  Der er en del certificeret trænere, uddannet i Dansk Schæferhundeklub, DCH og/eller Politihundeforeningen. Desuden har vi udannet træner i Nosework, Rally, Balancebold og Dogparkour. Vores figuranter er både mønstret fra  Dansk Dobermann Klub og Schæferhundeklubben Danmark.

Vi har adgang til klubhus med toilet og køkkenfaciliteter, samt fuld bane størrelse med lys. Ligeså har vi adgang til mindre indhegnet bane. 

Alle racer er velkommen, dog har Dobermann og Dobermann lignende racer fortrinsret.

Mvh Bestyrelsen Dansk Dobermann Klub Gruppe 4 Storstrøm.

Kontaktoplysninger

Dansk Dobermann Klub, Gruppe 4 Storstrøm

Kirkevejen 56

4930

Tlf.:

Emailstorstroem4.ddk@gmail.com

CVR nr.:39922622

Hjemmeside 

Aktiviteter

  • Hundetræning

Kort

 

Kontaktperson

Foreningens tilskudsregnskab

Vordingborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der ligger til grund for det kommunale tilskud.

Tilskudsrelatede udgifter

Aktivitetsudgifter kr.

Lokaleudgifter kr.

Tilskudsrelaterede udgifter i alt kr.

Tilskudsrelatede indtægter

Kontingenter kr.

Anden deltagerbetaling kr.

Deltagerbetaling i alt kr.

Kommunalt tilskud kr.

Bruger foreningen kommunalt anviste faciliteter?